Vizsgasori eszközök

 

A GarAgent által gyártott és forgalmazott vizsgasori mérőeszközök magas minőséget és megbízhatóságot biztosítanak több mint 30 éve az autószervíz és karbantartás piacán.

Ez idő alatt ügyfeleink járművek millióit vizsgáztatták le a GarAgent által szállított eszközökön.

Autóteszt vizsgasori mérőeszköz

Az AutoTeszt 3 egy moduláris felépítésű, diagnosztikai célokra és járművek műszaki vizsgáztatásához használható, felhasználóbarát, KÖKIR kompatibilis mérő szoftver, amelyet országszerte több száz vizsgálóállomáson és szervízben használják.

Ügyfeleink részére automatikus szoftverfrissítésekkel biztosítjuk, hogy mindig az aktuális jogszabályoknak megfelelő verziót használják.

Szerezd be Te is a Magyarországon legrugalmasabban használható vizsgasori mérőszoftvert!

 

Görgős fékpadok SZGK és TGK számára

A GarAgent SBT fékpadok segítségével műhely körülmények között lehet mérni és értékelni a gépjárművek fékrendszerének működését, hatékonyságát.

Az erősített vázszerkezet és fedőlapok porfestett, illetve galvanizált bevonattal, így biztosítva a korrózióval szembeni maximálisan ellenálló képességet.

Extrém használat mellett is bírja a terhelést hosszú évekig és a mérés során egyidejűleg minimalizálja az abroncsok kopását.

 

Lengéscsillapító vizsgálópad

A lengéscsillapító vizsgáló próbapad a személygépkocsi lengéscsillapítóinak állapotfelméréséhez szükséges eszköz.

A GArAgent által forgalmazott berendezés mérési terhelhetősége 2 tonna, a berendezés konstrukciójának köszönhetően rendkívül kis helyigénnyel rendelkezik, telepíthető kompakt vagy osztott elrendezésben.

Miért a GarAgent lengéscsillapító vizsgálópad?

A többi hasonló terméktől eltérően, itt nem jutnak be a berendezés belsejébe a járműről lehulló szennyeződések vagy a csöpögő esővíz, a felső burkolat kialakításának köszönhetően. Gazdaságos, megbízható, folyamatos működés a legextrémebb használat mellett is!

Fényszóró beállító

A fényszóró beállító paletta legfejletteb eszköze a HBA50. Legújabb generációs kamerával felszerelt, mindenféle fényszóró teljes és alapos elemzéséhez és beállításához alkalmas.