SZGK és TGK fék és lengéscsillapító vizsgáló padok

 

garagent vizsgasor fékpad haszongépjármű

Amit érdemes tudni a Garagent Autóteszt Hungary kft-ről, hogy vezető szakemberei több mint 30 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkeznek a garázsipari berendezések forgalmazása terén. Napjainkban az egyre korszerűbb, és összetettebb gépjárművek, egyre nagyobb kihívások elé állítják partnereinket. Erre kínálunk megoldást. Folyamatos termék fejlesztésekkel, korszerű és szabványoknak megfelelő technológiával, az általunk forgalmazott berendezésekkel, e mellett pedig díjmentes tanácsadással, konzultációval segítjük partnereinket a számukra legmegfelelőbb berendezések kiválasztásában. Nálunk a  „Garancia” teljes körű garanciát jelent, vagyis vevőink számára a garanciális időszakban nem csak a javításhoz szükséges alkatrészek, hanem a kiszállás, és a javítás is ingyenes.

Szgk és tgk lengéscsillapító vizsgáló próbapad

Garagent Autóteszt Hungary kft. egy nagyszerű lehetőséget kínál szgk és tgk lengéscsillapító vizsgáló pad szempontjából. Ez a lengéscsillapító vizsgáló pad a személygépkocsi vagy tehergépkocsi lengéscsillapítóinak állapotfelméréséhez alkalmas eszköz, amellyel vizsgálható a járművek úttartása, és kiszűrhetőek a nem megfelelő tapadással rendelkező járművek. A berendezés konstrukciója előnyös hiszen, rendkívül kis helyigénnyel rendelkezik, telepíthető kompakt elrendezésben, és szerelő akna két oldalán elhelyezve osztott elrendezésben egyaránt.

Az általunk forgalmazott szgk és tgk lengéscsillapító pad, mérési terhelhetősége 2 tonna, de kombinált teher-személy vizsgasorok esetében, külön védőfedél nélkül lehetséges a nehézgépjárművek áthajtása a berendezésen, annak károsodása nélkül, a speciálisan erősített váz szerkezetnek köszönhetően. A felső burkolat kialakítása által, a járműről lehulló szennyeződések, a lecsöpögő esővíz vagy hólé nem juthatnak be a lengéscsillapító pad belsejébe, mint a legtöbb hasonló termék esetében. Ez azért előnyös, mert így teljesen kizárjuk a szennyeződések, nedvesség vagy esővíz által okozott mechanikai vagy elektromos meghibásodások lehetőségét.

Hozz egy gazdaságos döntést!

Fontos szempontnak gondoljuk a vizsgasori berendezések esetében a megbízható, folyamatos működésű szerkezetet, amely a legextrémebb használat mellet is képes teljesíteni. Amennyiben egy gazdaságos szgk lengéscsillapító padra, vagy tgk lengéscsillapító padra gondoltál, az általunk kivitelezett szerkezet nagyszerű választás extrém használatra tervezett, magas teherbírású szerkezet.

Keress minket bizalommal és elkészítjük a személyre szabott, egyedi árajánlatot, műszaki tanácsadást is adunk, és biztosítjuk a telepítési rajzot. A berendezés leszállítását is vállaljuk, bármilyen meghibásodás esetén rövid időn belül alkatrészt biztosítunk, szükség esetén csereműszert is adunk.