Klímakarbantartók

Klímakarbantartó berendezés

Mire jó az autóklíma?

Az autóklíma használata meghatározó szerepet tölt be megfelelő komfortérzetünk elérésében. A klímával ugyanis be tudunk állítani egy kedvünkre való hőmérsékletet, általa baktérium- és vírusmentes levegőt lélegzünk be, segít, hogy ne legyen párás a kocsi utastere, valamint, hogy tiszta legyen a szélvédő és ezáltal jól kiláthassunk. Használatakor nem fáradunk, álmosodunk el, éberek maradunk, gyors reflexidővel. Fejünk nem fájdul meg az oxigénhiánytól, szemünk pedig nem szárad ki a száraz levegőtől.

Klímatöltő és a szakemberek szerepe

A GarAgent klímakarbantartó berendezéseivel a szakemberek szakszerűen ellenőrzik az utastérbe fújt levegő hőmérsékletét, gáz mennyiségét, nyomását és a rendszer működésének hatékonyságát.

Klímatöltő szettek

Megrendelhető nálunk a TEXA Konfort 700-as családja, mind külső, mind belső tartalmában teljesen megújult formában. A Konfort 700-as széles termékválasztékot nyújtó klímakarbantartó gépei között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő berendezést. A kiválasztott berendezés testreszabását az opcionális tartozékok spektruma biztosítja.

Hol és milyen jáműveknél alkalmazható?

Alkalmas személygépkocsik, buszok, tehergépjárművek, haszongépjárművek klímaberendezésének karbantartásához, valamint terepen végzett munkákhoz kialakított berendezésünk is bővíti listánkat.

Klímatöltő gép

A berendezés segítségével mind manuális, mind teljesen automatikus üzemmódban képesek vagyunk elvégezni a hűtőközeg lefejtését, regenerálását, a teljes rendszer vákuumozását, a rendszer hűtőközeggel történő feltöltését, valamint az olaj és szükség esetén kontrasztanyag betöltését. A klímatöltő gép egy memóriakártyán tárolja az adott ügyfélhez tartozó karbantartási folyamatok mérési és anyagfelhasználási adatait. A kártyán lévő szoftver segítségével ezek az információk megjeleníthetőek számítógépen, illetve kinyomtathatóak. Az ügyfél adatbázisból bármely korábbi beavatkozás visszakereshető.

A klímatöltő gép vezérlése

Egy négy soros LCD kijelzővel ellátott vezérlő panel segítségével az egész klíma karbantartási folyamat lekövethető, és a kezelője egyértelmű magyar nyelvű tájékoztatást kap a soron következő teendőkről.

Egyszóval kezelése egyszerű és egyértelmű!