Fényszóró beállító készülékek

Amit érdemes tudni a Garagent Autóteszt Hungary kft-ről, hogy vezető szakemberei több mint 30 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkeznek a garázsipari berendezések forgalmazása terén. A fényszóró beállító készülék az autóiparban egy gyakran használt fontos eszköz, amely lehetővé teszi a gépjárművek fényszóróinak helyes beállítását, és pozícióját. A megfelelő fényszóró beállítás rendkívül fontos a közúti biztonság, és a vezetők, valamint a többi közúti felhasználó érdekében.  A Garagent Autóteszt Hungary kft ezúttal is, szabványoknak, és több fényszóró típusnak megfelelő, fényszóró beállító készüléket kínál. Megfelelő eszköz kínálattal rendelkezik személygépkocsi, teherautó, busz és haszongépjármű fényszóró ellenőrzésére egyaránt. Az egyre összetettebb technológiájú lámpák, autókategóriák, egyre összetettebb beállító berendezéseket igényelnek, alábbiakban röviden bemutatjuk termékeinket.

HBA50 fényszóró beállító – Hagyományos, Xenon, LED, Matrix

A HBA50 a fényszóró beállító termékpaletta legfejlettebb eszköze a legújabb generációs kamerával felszerelve. Mindenféle fényszóró teljes, alapos elemzéséhez, és beállításához ajánljuk a hagyományos halogén fényszórók-tól az új LED, Xenon Bi-Xenon, egészen a legújabb lézer-fényszórók-ig. Nagy felbontású kijelzővel rendelkezik, a tökéletes olvashatóság érdekében, a fotóérzékelők új generációja a tesztelés abszolút pontosságához. Elektronikus szint kijelzéssel rendelkezik, automatikus a dátum, idő, hőmérséklet és magasság érzékelése. Az akkumulátor töltésének ellenőrzése folyamatos, keresztlézerrel rendelkezik, 200 mm-es üveglencsével, USB port és WiFi-vel a PC-csatlakozáshoz. A lakkozott acél, és alumínium kamra nagyobb szilárdságot és tartósságot biztosít. Opcionálisan rendelhető az oszlopra elektromos motor az optikai kamra függőleges mozgatásához, és nyomtató.

HBA35LX fényszóró beállító – Halogén, Xenon, LED

A HBA35LX egy ideális kombinációja a masszív, és elegáns acél vázszerkezetnek, és a legfejlettebb fényszóró állító technológiának. A berendezés bármilyen típusú személygépkocsi, teherautó, busz és haszongépjármű fényszóró ellenőrzésére alkalmas. A praktikus színes képernyő lehetővé teszi minden funkció egyszerű megértését valamint a teszt gyors, és könnyű elvégzését.

A HBA35LX fényszóró-állító automatikusan képes felismerni a fényszóró típusát (halogén, Xenon, LED). Ezáltal a fényszóró ellenőrzése és beállítása, nagyon gyorsan, pontosan, és egyszerűen megvalósítható. Az alapfelszereltség tartalmaz egy precíziós digitális luxométert, egy USB-kimenetet a számítógép vagy a nyomtató csatlakoztatásához, üveglencsét, precíziós tükrös nézőkét, belső szintjelzőt, és egy központi lézert a fényszóró gyors pozicionálásához. A berendezéshez opcionálisan rendelhető, beépített nyomtató, és kereszt lézeres nézőke.