Vizsgasori Mérőszoftver (KÖKIR)

A vizsgasori mérőeszközök olyan szoftverek, amelyeket műszaki vizsgálatokhoz és járművek diagnosztikájához alkalmaznak. Az eszközök lehetnek hardver alapú műszerek, mint a fékpróbák és emissziómérők, valamint szoftver alapú megoldások, mint például az AutoTeszt 3 mérőszoftver diagnosztika. Ezek a mérőeszközök létfontosságúak a járművek biztonságának és műszaki állapotának ellenőrzésében, valamint a járművek üzemeltetésére vonatkozó szabályok betartásában.

Az AutoTeszt 3 vizsgasori mérőszoftver

Az AutoTeszt 3 egy olyan lenyűgözően hatékony és megbízható mérőszoftver, amely kifejezetten a diagnosztikai célokra és járművek műszaki vizsgáztatására lett kifejlesztve. Ez a moduláris felépítésű, KÖKIR kompatibilis szoftver a több száz vizsgálóállomás és szerviz kedvence országszerte. Az AutoTeszt 3 nem csupán egy szimpla mérőszoftver diagnosztika, hanem egy olyan rendkívül rugalmas és felhasználóbarát eszköz, amely számos előnnyel jár az ügyfelek és a szakemberek számára.

A legmegfelelőbb választás a műszaki vizsgáztatáshoz

Az AutoTeszt 3 mérőszoftver élen jár a műszertámogatás terén Magyarországon. A szoftver segítségével a műszaki vizsgáztatás folyamata még hatékonyabbá válik, és biztosítja, hogy mindig az aktuális jogszabályoknak megfelelő verziót használják a felhasználók. Az éves szoftverkövetési szerződés lehetőséget nyújt az automatikus frissítésekre, így a szakemberek mindig a legújabb és leghatékonyabb eszközökkel dolgozhatnak. Az AutoTeszt 3 szoftverrel a vizsga előkészítése és lebonyolítása egyaránt gyorsabb és egyszerűbb lesz.

A vizsgasori mérőszoftver diagnosztika rugalmassága és sokoldalúsága

Az AutoTeszt 3 rendkívül széles körű műszertámogatással rendelkezik, így bármilyen típusú műszer integrálható a vizsgasori mérőrendszerbe. A fékpadoktól a lengéscsillapítópadokon át az emisszió mérő műszerekig számos eszköz könnyedén kezelhető a szoftver segítségével. Akár 20 féle típusú gázelemző vagy füstölésmérő készülék is integrálható az új vizsgasorba. Az AutoTeszt 3 kiválóan alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez és a rendelkezésre álló műszerekhez, ezáltal egy meglévő vizsgasor felújítása is könnyedén megvalósítható.

Vizsgasor átalakítás

Az igények és előírások változásával egyre több ügyfél keresi a lehetőséget, hogy meglévő vizsgasorát fejlessze és az aktuális jogszabályi környezethez igazítsa. A Vizsgasor átalakítás szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az ügyfelek a már meglévő eszközeiket felhasználva hozzanak létre egy modern és jogszabályoknak megfelelő vizsgasort.

Megújítás régi eszközökkel

Számos esetben előfordul, hogy az ügyfelek rendelkeznek olyan műszerekkel és mérőpadokkal, amelyek még megfelelnek a műszaki követelményeknek, de esetleg nem felelnek meg az aktuális jogszabályoknak. Ebben az esetben nem szükséges teljesen új egységeket vásárolni; az álltalunk használt AutóTeszt 3 szoftverrel és mérésvezérlő elektronikával az előzőleg meglévő eszközök is integrálhatóak a felújított vizsgasorba. Így a kiépítendő új rendszer nemcsak modern és hatékony lesz, de az ügyfelek meglévő eszközeinek felhasználásával gazdaságos megoldást is kínálunk.

Egyedi igények megvalósítása

Az egyedi igények kielégítése érdekében szakértő csapatunk összeállítja az ügyfelek számára legmegfelelőbb megoldást. A mérőszoftverek és eszközök széles körű integrálhatósága lehetővé teszi, hogy olyan specifikus igényeknek is megfeleljen a vizsgasor, amelyekre a piacon más szoftverek nem nyújtanak megoldást.