Környezetvédelmi mérőműszer egység

Az autóiparban a környezetvédelmi mérőműszer egységek kulcsfontosságúak a fenntartható és környezetbarát járművek fejlesztésében, az emissziók csökkentésében és a környezeti előírások betartásában. Ezek a műszerek hozzájárulnak a tiszta és fenntartható közlekedési megoldások kialakításához. A Garagent Autóteszt Hungary kft ezúttal is több lehetőséget kínál benzin és dízel üzemű személy és haszongépjármű kipufogógáz emiszió méréséhez.

Multiteszt T-1000 Eco Station, Multiteszt T-1000, és a Multiteszt Pegaso környezetvédelmi műszerek

Ezek a vizsgasori környezetvédelmi modulok, kiépítésük által alkalmasak a benzin- és/vagy diesel motoros gépjárművek környezetvédelmi vizsgálatára. A Multiteszt T-1000 Eco Station kábelmentes Bluetooth adatkommunikációval rendelkezik. A Multiteszt Pegaso mérő modulok saját belső akkumulátoroknak köszönhetően nem igényelnek tápellátást munka közben és a műszeregységek közötti kommunikáció is teljesen kábelmentes adatátvitel segítségével történik. Ezen környezetvédelmi műszerek műszaki jellemzői megfelelnek az OIML R 99 ajánlásban, illetve az ISO 3930 szabvány a legszigorúbb nulladik osztályú kategóriára rögzített követelményeinek. A modulhoz szállított magyar nyelvű szoftver alkalmas a hatósági előírásoknak megfelelő környezetvédelmi emisszió mérés elvégzésére.

RC3 fordulatszámmérő és EOBD olvasó

Az RC3 segítségével pontosan meghatározhatjuk a benzines és dízel motorok fordulatszámát illetve az olaj hőmérsékletét. Hagyományos mérés esetén a hőmérsékletet az olaj szondával, míg a fordulatszámot az akkumulátorra helyezett csipeszekkel tudjuk levenni. A készülékhez opcionális csatlakoztatható piezo és induktív fogó is. A fordulatszám, és hőmérséklet meghatározására a gépjármű OBD csatlakozóján keresztül is van lehetőség. Ekkor az RC3 a gépjármű vezérlőegység-ből olvassa ki a szükséges adatokat. Az RC3 kábelen, illetve vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül is csatlakoztatható a számítógéphez.

TEXA GASBOX Autopower környezetvédelmi mérő

A GasBox egy számítógéphez csatlakoztatható gázelemző műszer, saját belső akkumulátorral, és beépített Bluetooth modullal. A készülék alkalmas benzinüzemű személygépkocsik és motorkerékpárok károsanyag kibocsátásának vizsgálatára.
A berendezés saját belső tápellátásának és a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően teljesen kábelmentes üzemmódban használható. Amennyiben a ön rendelkezik IDC5 diagnosztikai szoftverrel, úgy a gázelemző egység közvetlenül működtethető a szoftverből.

TEXA OPABOX Autopower környezetvédelmi mérőműszer

A OpaBox egy számítógéphez csatlakoztatható gázelemző műszer, saját belső akkumulátorral, és beépített Bluetooth modullal.

A készülék alkalmas személy és tehergépjármű diesel motorok káros anyag kibocsátásának vizsgálatára. A berendezés saját tápellátással rendelkezik, és kábel nélküli Bluetooth kapcsolattal csatlakozik a mérésvezérlő számítógéphez.

Amennyiben a felhasználó rendelkezik IDC5 diagnosztikai szoftverrel, úgy a gázelemző egység közvetlenül működtethető a szoftverből.

A környezetvédelmi műszer garanciális időszakon belül történő meghibásodása esetén, teljesen ingyenesen biztosítunk egy másik eszközt a javítás időszakára.