Kompresszorok

A GarAgent AutóTeszt Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. termékkategóriáit bővítik a kompresszorok. Az oldalon találhatóak dugattyús kompresszorok, illetve csavarkompresszorok.

Kérj ajánlatot az általad kiválasztott kompresszor árára és szerezd be munkád megkönnyítése és hatékonysága érdekében!

Dugattyús kompresszorok jellemzői

Egy- és kétlépcsős, különböző légszállítással és tartály mérettel rendelkező professzionális ékszíjhajtású kompresszorok autószervizek és gumisműhelyek részére.

Ezek a berendezések egy a gyakorlatban bizonyított és bevált termékcsaládot képeznek. Nagy élettartammal és kiváló hatékonysággal rendelkeznek.

Ha profi kompresszort szeretnél beszerezni, jó helyen jársz!

Professzionális, ékszíj meghajtású, kétfokozatú dugattyús kompresszor

Kétlépcsős, nagy légszállítást és nagyobb nyomást biztosító, nagy levegőigényű műhelyek részére javasolt professzionális ékszíjhajtású kompresszor.

Ez a kompresszor egy a gyakorlatban bizonyított és bevált termékcsalád része.

A sűrítő egység oldalán kialakított plexi ablakon keresztül egyszerűen ellenőrizhető az olajszint, így időben észlelni tudjuk, ha az engedett szint alá csökkenne.

Nagy átmérőjű, kombinált ékszíjtárcsának köszönhetően a sűrítőegység nagyobb fordulatszámon dolgozik, így növelve a kompresszor élettartamát.

Minőségi nyomáskapcsoló és nyomáscsökkentő segítségével pontosan beállítható a kívánt nyomás. A tartályon különálló nyomásmérő óra található és egy biztonsági szelep gondoskodik a túlnyomás elleni védelemről. A tartályban felgyülemlő kondenzátum leengedésére a tartály alján egy gömbcsap található. A kompresszor léghálózatra kötését két darab EU szabványos gyorscsatlakozó segítségével tudjuk gyorsan megoldani.

Csavarkompresszorok

Csavarkompresszor termékcsaládot alkotja a GarAgent oldalán a FORMULA sorozat, a GENESIS sorozat, a MICRON sorozat, valamint a SPINN sorozat.

Professzionális, folyamatos üzemelésre tervezett csavarkompresszorok automata vezérléssel működnek, illetve hűtveszárítóval rendelkeznek, ami a kompresszor által beszívott levegő 90-93%-os nedvességtartalmát képes kiszűrni, ezzel javítva a kompresszor által működtetett szerszámok élettartamát, továbbá ügyelve a környezeti levegő tisztaságára.

Szerezd be kompresszorjaink egyikét és végezd hatékonyan munkádat, ügyelve környezetedre és a szerszámok, gépek kifogástalan működésére!

Kompresszor áráról kérj árajánlatot oldalunkon!