Diagnosztikai eszközök

A diagnosztikai eszközök, műszerek segítségül szolgálnak a gépjárműveket érintő hibák analizálásánál. TEXA diagnosztikai műszerek közé tartozik, az ADAS kamera és Radar kalibrálás, AUTEL diagnosztikai műszerek, illetve G-Scan Diagnosztikai Műszerek.

TEXA diagnosztikai műszerek

A TEXA a jármű-diagnosztikai műszergyártók közül a világon az egyik legelismertebb vállalata. Ugyanis az autójavító szakma körében minden jármű kategóriában átfogó diagnosztikai megoldásokat kínál.

Több mint 20 év alatt kulcsfontosságú része lett a járműjavító szakmának a TEXA diagnosztikai műszerei és szoftverei mellett az oktatási rendszere is.

A GarAgent AutóTeszt Hungary Kft. egyedüli hivatalos szakkereskedője a TEXA műszereknek Magyarországon.

15 éve forgalmazzuk a magyar piacon a TEXA diagnosztika megoldásait, és egyedüli forgalmazóként a Texa felhasználók számára teljeskörű műszaki támogatást nyújtunk.

Prémium csomagok és csúcskategóriás diagnosztikai műszerek közül válogathatsz oldalunkon.

ADAS kamera és radar kalibrálás

Az ADAS Rendszer újrakalibrálást igényel minden olyan eljárás után, mikor a jármű különböző alkatrészeinek cseréje a szenzorokhoz és a kamerákhoz közel történik.

Ezen műveletek végrehajtása után fontos megbizonyosodni arról, hogy megfelelően van kalibrálva a továbbfejlesztett vezetés támogató rendszer.

Oldalunkon kedvetekre válogathattok a fejlett vezetőtámogató rendszerek kalibrálására szolgáló kiegészítők közül minden járműkategóriához! Legyen szó személy és kishaszon gépjárműről, tehergépjárműről, vagy buszról, megoldást nyújtunk számodra!!

AUTEL diagnosztikai műszerek

Az AUTEL diagnosztikai eszközök lehetővé teszik a biztonságos és megbízható kódolást. A vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a legújabb szoftververziók letöltését a jobb jármű- és funkciólefedettségért. Szerezz be oldalunkról univerzális járműdiagnosztikai műszereket, TPMS kódolót, vagy autókulcs programozót a gördülékeny diagnosztika elvégzéséhez.

G-Scan diagnosztikai műszerek

Az egyik legnagyobb tudású univerzális diagnosztikai eszköz ázsiai járművekhez. Három különböző fajtájú G-Scan diagnosztikai műszer alkotja a választékot webshopunkon.