Kerék kiegyensúlyozók

Az egyensúly az élet minden területén fontos szerepet játszik. Így működik a kerék is a járműveken. Meghibásodás esetén pedig a kerékkiegyensúlyozót hívjuk segítségül.

A GarAgent oldalán találhatók személygépkocsi használathoz is, de tehergépkocsi használatához is kerék centírozó gépek.

Széles kínálatunkban kis- és nagyforgalmú gumis műhelyek részére egyaránt rendelkezünk termékeinkkel. Digitális, professzionális centírozó gépeink, és monitoros, professzionális centírozó gépeink is vannak. Szerezd be kerék kiegyenzúlyozónk egyikét és tartsd egyensúlyban autódat a kerék centírozó gép használatával!

Digitális, professzionális kerékkiegyensúlyozó gép személygépkocsiknak

Mikroprocesszor által vezérelt, digitális kijelzésű, kompakt, automata kerék kiegyensúlyozó berendezés, amely három féle kivitelben érhető el az alapfunkciók függvényében.

A felni átmérő bevitele és a mérési folyamat indítása a kerékburkolat lehajtásával automatikusan történik, a berendezés a mérési folyamat végén automatikusan lefékezi a kereket a súly felrakáshoz.

A súly felrakási pozíció jelölése a mérőkar vagy az opcionális lézer pointer segítségével történik. A berendezés 13 mérő programmal rendelkezik. A típusok közötti különbségek a “tulajdonság” fülön tekinthetők meg oldalunkon.

Kedvező árfekvésű kerékkiegyensúlyozó gép személygépkocsiknak

Monitoros és digitális centírozó gépek is megtalálhatóak a kedvező árfekvésű termékeknél, annyi különbséggel, hogy kisebb tudással rendelkeznek, mint kategória társai.

Mikroprocesszor által vezérelt, kompact automata kerékkiegyensúlyozó motorkerékpárok, személy- és kishaszonjárművek kerekeinek centírozására. Kerék szélesség bevitele manuálisan történik, vagy a szélesség mérő szenzor segítségével automatikusan, illetve a felni átmérő bevitele is automatikus. A mérési folyamat a burkolat lehajtásával automatikusan indul, a mérés végén pedig automatikusan lefékezi a kereket a súly felrakáshoz. A centírozó gép többféle programmal rendelkezik.

Monitoros professzionális kerék centírozó gép személygépkocsiknak

Monitoros kerékkiegyensúlyozó gép személy- és kishaszonjárművek, valamint motorkerékpárok kerekeinek kiegyensúlyozására. A felni átmérő és távolság bevitele automatikus, csakúgy, mint a mérési folyamat indulása és leállítása a súly felrakáshoz. A kerékszélesség bevitele történhet manuálisan, de a szélesség mérő szenzor segítségével automatikusan is. A berendezés többféle programmal rendelkezik.

Professzionális kerékkiegyensúlyozó gép tehergépkocsik részére

Digitális kijelzésű, motoros meghajtással működő, kerék centírozó gép személygépjárművek, buszok és haszongépjárművek kerekeinek kiegyensúlyozására 8”-28” felni átmérőig. A felni távolság, a felni átmérő és a kerékszélesség bevitele és a mérési folyamat indítása is manuálisan történik. A mérési folyamat végén lefékezi és pozícionálja a kereket a súly felrakáshoz. A motor nélküli meghajtás alkalmas gumis feladatok elvégzésére, továbbá 12V-os hálózatról üzemeltethető.