Gumiabroncs szerelők

A gumiabroncs szerepe

A gumiabroncs a jármű és az út közötti erőátvitelt biztosítja. A gumiabroncsnak olyan strapabítónak és közlekedésre teljes mértékben alkalmasnak kell legyen, hogy az úthibák hatásaira, a fékezőerőnek és hajtóerőnek ellen kell tudjon állni, illetve a kanyarodásnál biztosítsa az autó stabilitását. Ezek összessége adja a biztonságos közlekedést. Ezért kell abroncsaink állapotát rendszeresen ellenőrizni, szükség esetén javíttatni vagy cseréltetni szakemberekkel.

Prémium kategóriás személygépkocsi gumiszerelő gépek

Professzionális, bukótornyos gumiszerelő gépek személygépkocsi és kishaszon jármű gumiabroncsok szereléséhez használatos. Ezeket a berendezéseket elsősorban általános autószerelő műhelyek és nagy, illetve közepes terhelésű gumis műhelyek részére ajánljuk.

Megbízható minőség, tartós terhelhetőség!

Személygépkocsi gumiszerelő gépek előnyei

Motorkerékpárok, személygépkocsik, kisteherautók gumiabroncsátszerelő gépek a GarAgent oldalán univerzálisak, kétsebességesek, szuper automaták. Bármilyen nemzetközi piacon kapható gumiabroncs szerelésére alkalmas különféle kiegészítők alkalmazása nélkül.

Pajszer használatát nem teszi szükségessé a speciálisan kialakított bontófej. A gumiabroncs le-felszerelése mindkét oldalon egyszerre történik, így a kereket csak egyszer kell a forgóasztalra feltenni, nem szükséges a megfordítása. Az asztal forgási sebessége és a forgató nyomaték önműködően beállítható. A megengedett legnagyobb sebesség 6-15 fordulat/perc.

Professzionális tehergépkocsi és munkagép gumiszerelő berendezések

Professzionális gumiabroncs szerelő gépek haszongépjárművek, munkagépek, autóbuszok gumiabroncsainak szereléséhez.  Ezeket a berendezéseket elsősorban haszongépjármű műhelyek, munkagép szakműhelyek és gumis műhelyek részére ajánljuk.

Megbízható minőség, tartós terhelhetőség!

Tehergépkocsi gumiszerelő gépek előnyei

Automatikus működtetésű, elektrohidraulikus, univerzális gumiabroncs szerelő berendezés teherautókhoz, akár traktorokhoz és földmunkagépekhez is 14”-60” kerekekig.

STAND BY funkció garantálja a jelentős energiamegtakarítást, ameddig a gépet nem használja, minimalizálja az áramfogyasztást.

Egyes termékek három sebességes motorral meghajtott hidraulika hajtóművel rendelkeznek, valamint kerekeken mozgatható rádiós vezérlő konzollal ellátott.