SZGK fék és lengéscsillapító vizsgáló padok

Görgős fékpad és lengéscsillapító vizsgáló próbapad személygépkocsik és  kishaszongépjárművek vizsgáztatásához 3,5 tonna tengelyterhelésig.

garagent vizsgasor fékpad

SZGK fék és lengéscsillapító pad

Az általunk kínált szgk lengéscsillapító vizsgáló pad konstrukciója előnyös, hiszen rendkívül kis helyigénnyel rendelkezik, telepíthető kompakt elrendezésben, és szerelő akna két oldalán osztott elrendezésben egyaránt. A felső burkolat kialakítása által, a járműről lehulló szennyeződések, a lecsöpögő esővíz vagy hólé nem juthatnak be a lengéscsillapító pad belsejébe, mint a legtöbb hasonló termék esetében. Biztonságos nagy teherbírású szerkezet. Szoftver támogatási megállapodás keretein belül, biztosítjuk a jogszabályok változásának követését, az esetleges szoftveres, vagy beállítási problémák gyors megoldásához internetes távsegítséget is nyújtunk.

Az általunk kínált szgk fék vizsgálópad hagyományos erősáramú vezérléssel rendelkezik, átalakítottuk a gépjármű vizsgáztatásra vonatkozó új EU rendelet előírásainak megfelelően, az álló görgős elektromos kézifék vizsgálathoz. Az átépítés lényege, hogy egy új erősáramú vezérlés kerül beépítésre, amely által megvalósul az elektromos rögzítő fékek álló görgős vizsgálata, a forgatónyomaték folyamatos emelése mellet.

Szgk fék vizsgálópad terméktulajdonságok:

  •         A görgők szabadalmaztatott bevonata száraz és nedves abroncsok esetében is közel azonos tapadási együtthatóval rendelkezik, így a mérési eredmények függetlenek az időjárási körülményektől.
  •         A felületkialakítás, és kopásállóságnak köszönhetően extrém használat mellet is hosszú évekig bírja a terhelést, és minimalizálja az abroncsok kopását a mérés során.
  •         Az összes GarAgent fék és lengéscsillapító próbapad az Autóteszt 2.0 EFT mérőszoftverrel kerül leszállításra, amely magyar nyelvű, és lehetővé teszi az egységes vizsgasori rendszer kialakítását, a különböző vizsgasori elemek, eszközök egységes keretrendszerbe foglalását, feleslegessé téve a többszörös adatrögzítést. A szoftver kétirányú kapcsolatot biztosít a Nemzeti Közlekedési Hatóság GJM ügyviteli szoftvere és a KÖKÍR rendszer felé.
  •         A GarAgent fék, és lengéscsillapító próbapadok rendelkeznek a hatósági vizsgáztató állomáson való használathoz szükséges engedéllyel.
  •         A biztonságos működtetés érdekében a fékpad vezérlése csak akkor indítja a mérést, ha érzékeli, hogy a jármű ráállt a görgőkre.
  •         A pad minden nap az első méréskor automatikusan elvégzi az ön-hitelesítési folyamatot, ezzel garantálva a pontos mérést.
  •         A megbízható, galvanizált, erősített mechanika, valamint a speciális görgő bevonat nagy terhelhetőséget és hosszú élettartamot biztosít a berendezés részére.

Az általunk megfogalmazott árban benne van, egy új előírásoknak megfelelő működésű szgk fék vizsgálópad, vezérlő elektronika frissítése/cseréje (érvényes SW előfizetés esetén), inverteres erősáramú vezérlés, zavarvédett elektromos kábelek bekötése, álló görgős elektromos rögzítő fék mérés, távsegítség modul. A rendszer hatékony működéséhez egy Windows 10 alapú korszerű PC használata ajánlott.