Gumis emelők

A Garagent Autóteszt Hungary Kft. egy nagyszerű lehetőséget kínál a gumis emelőket keresőknek. Ezen típusú emelők pneumatikus, illetve elektrohidraulikus működésüek. A pneumatikus működési elv garantálja a megbízható működést, a hosszú élettartamot, és költséghatékony is. Az elektrohidraulikus típusú gumis ollós emelők előnye a pontosság, és finomabb mozgásokat tesznek lehetővé a hidraulikus működtetésnek, és az elektromos vezérlésnek köszönhetően. Vannak szabadtéri használatra ajánlott emelőink is, amelyek a galvanizált bevonatnak köszönhetően kifejezetten alkalmasak erre a célra.

Az általunk kínált gumis emelők

ATEK Platform 4K – Pneumatikus gumis emelő

Pneumatikus emelő berendezés gumis műhelyek részére, 3 tonna teherbírással. A robusztus, masszív konstrukció, és a pneumatikus működési elv garantálja a megbízható működést, és a hosszú élettartamot extrém, akár szabadtéren való igénybevétel mellett is. A 4 db állítható csápkar segítségével a legtöbb jármű megemelése biztonságosan megoldott. A konstrukcióból fakadóan a berendezésnek minimális a karbantartási igénye. Az emelő tartozéka 4 db 50 mm-es gumi kocka.

ATEK 16RK 00 KD – Kültéri kisollós emelő, galvanizált bevonattal

Elektro-hidraulikus 3000 kg teherbírású, telepített, kisollós emelő berendezés biztonsági retesszel ellátva, 1000 mm emelési magassággal. A galvanizált bevonatnak köszönhetően a szerkezet kifejezetten alkalmas szabadtéri használatra.

ATEK – Alacsony emelésű ollós emelő

Elektro-hidraulikus 3000 kg teherbírású, telepített, kisollós emelő berendezés biztonsági retesszel ellátva, 1000 mm emelési magassággal.

Quicklift 99 – Pneumatikus gumis emelő

Prémium minőségű pneumatikus emelő berendezés gumis műhelyek részére, 2,5 tonna teherbírással. A robusztus, masszív konstrukció és a pneumatikus működési elv garantálja a megbízható működést, és a hosszú élettartamot extrém, akár szabadtéren való igénybevétel mellett is. Az opcionálisan rendelhető 4 db állítható csápkar segítségével a legtöbb jármű megemelése biztonságosan megoldott. A konstrukcióból fakadóan a berendezésnek minimális a karbantartási igénye.

Röviden rólunk

Ha garázsipari berendezés, a Garagent Hungary kft. a megbízható választás. Amit érdemes tudni rólunk, hogy vezető szakembereink több mint 30 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkeznek a garázsipari berendezések forgalmazása terén. Napjainkban az egyre korszerűbb és összetettebb gépjárművek, egyre nagyobb kihívások elé állítják partnereinket. Erre kínálunk megoldást. Folyamatos termék fejlesztésekkel, korszerű, és szabványoknak megfelelő technológiával, az általunk forgalmazott berendezésekkel, e mellett pedig díjmentes tanácsadással, konzultációval segítjük partnereinket a számukra legmegfelelőbb berendezések kiválasztásában. Nálunk a  „Garancia” teljes körű garanciát jelent, vagyis vevőink számára a garanciális időszakban nem csak a javításhoz szükséges alkatrészek, hanem a kiszállás, és a javítás is ingyenes.