Egyéb Emelő

Mobil, hidraulikus emelőasztal, 1000 kg teherbírással

A mobil hidraulikus emelőasztal egy praktikus, és sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi a terhek könnyed, biztonságos emelését, és leengedését. Az általunk kínált emelőasztal: mobil, hidraulikus, fékezhető kerekekkel felszerelt, dupla ollós, lábpumpás működtetésű. A munkaasztal lapjának a pozíciója, és dőlése szabályozható. Jármű fődarabok, és elektromos járművek akkumulátor csomagjainak kiszereléséhez, mozgatásához ajánlott eszköz.

Emelőasztal (csápos asztal) rövid bemutatása:

Megjelenés és Konstrukció: Masszív acélvázzal, és strapabíró felülettel rendelkezik, 1000 kg terhelést is elbír.  A konstrukció tartósságával, és stabilitásával biztosítja a megbízható, emelési, és leeresztési folyamatokat.

Hidraulikus Rendszer

Az emelőasztal hidraulikus rendszeren keresztül működik. A hidraulikus rendszer segítségével a terhet egyenletesen, kontrolláltan emelhetjük, és engedhetjük le.

Emelés és leengedés

Az emelés, és leeresztés során a hidraulikus rendszer olajnyomást használ. Ez a folyamat kiegyensúlyozott, és zökkenőmentes emelést tesz lehetővé, amely segít elkerülni a terhek sérülését, vagy a munkavállalók egészségét veszélyeztető helyzeteket.

Biztonság

Az emelő asztalok tervezése, és gyártása a biztonságra összpontosít. Beépített biztonsági mechanizmusok, és korlátozók általában megakadályozzák a túlzott emelést, és vészhelyzet esetén lezárják az emelő folyamatot.

Mobil változat

A mobil hidraulikus emelő asztal kerekekkel van felszerelve, így könnyen mozgatható a munkaterületen. Ezek a kerekek lehetővé teszik a gyors, és hatékony helyváltoztatást anélkül, hogy az egész emelőt meg kellene emelni.

Az általunk kínált hidraulikus emelő asztal hatékony, megbízható megoldást kínál a terhek emelésére és leeresztésére, növelve ezzel a munkavégzés hatékonyságát, biztonságát.

Tudj meg többet rólunk!

Amit érdemes tudni a Garagent Autóteszt Hungary kft-ről, hogy vezető szakemberei több mint 30 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkeznek a garázsipari berendezések forgalmazása terén. Napjainkban az egyre korszerűbb, és összetettebb gépjárművek, egyre nagyobb kihívások elé állítják partnereinket. Erre kínálunk megoldást. Folyamatos termék fejlesztésekkel, korszerű, és szabványoknak megfelelő technológiával, az általunk forgalmazott berendezésekkel, e mellett pedig díjmentes tanácsadással, konzultációval segítjük partnereinket a számukra legmegfelelőbb berendezések kiválasztásában. Nálunk a  „Garancia” teljes körű garanciát jelent, vagyis vevőink számára a garanciális időszakban nem csak a javításhoz szükséges alkatrészek, hanem a kiszállás, és a javítás is ingyenes.