TEXA GUMIABRONCS KEZELŐ

A gumikkal kapcsolatos adatkezelés egyszerűbb, mint valaha!

A TEXA GUMIABRONCS KEZELŐ egy új szoftver, melynek segítségével könnyedén elvégezhetünk minden gumiabroncsokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatot, és amely immár elérhető a TPS2

felhasználóinak.


A GUMIABRONCS KEZELŐ lehetővé teszi adatbázisok létrehozását és kezelését az adott műhely ügyfeleiről, a hozzájuk tartozó járművekről és a gumi szettekről, melyek a műhelyben lettek felszerelve, vagy eltárolva.


A program használata egyszerű: miután megadtuk az ügyfél információit és hozzárendeltük azokat egy járműhöz, a szoftver a kerekek teljes életútját nyomon tudja követni. Ezáltal képes észlelni, regisztrálni, és eltárolni minden velük kapcsolatos eseményt, legyen az akár baleset-jellegű, mint például ha egy szög defektet okoz, vagy egy olyan szándékosan eltervezett művelet, mint például a szezonális gumicsere. A szoftver emellett az időszakos műveleteket is regisztrálja, illetve folyamatosan frissíti és jegyzi a futófelület kopásáról kapott adatokat, lehetővé téve ezáltal, hogy mindig tisztában legyünk ügyfelünk abroncsainak aktuális állapotáról.


A fenti képen láthatók az ikonok, melyekkel a felhasználók találkozni fognak a GUMIABRONCS KEZELŐ applikáció rendszerében.