TEXA KONFORT Sorozat: Az új V16-os adatbázis-frissítés rendkívül széles lefedettséget biztosít

A KONFORT sorozat gépei kitűnő választást jelentenek a klímaberendezések javításával és újratöltésével foglalkozó műhelyek számára.

Az eredetileg járműdiagnosztikával foglalkozó TEXA cégnek csupán néhány év leforgása alatt sikerült világszinten meghatározó szereplővé válnia ebben az iparágban is. Megoldásait világszerte előszeretettel használják és ismerik el az olyan gyártók, mint például a Vokswagen csoport, a Chevrolet, Hyundai, Jaguar/Land Rover, Kia, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Subaru, Suzuki, vagy a Toyota.

A KONFORT széria egyik legfőbb előnye mindig is a modularitása volt, melynek értelmében számos lehetőséget kínál a felhasználóknak, segítve őket az R134a gázról R1234yf-re való átállás időszakában. A termékcsaládban mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást, kezdve a széria zászlóshajójának nevezhető 780R Bi-Gas-tól, amely mindkét hűtőközeggel használható, az erre utólagosan beállítható berendezéseken át (720R, 760R), a kizárólag egy fajta hűtőközeggel működő gépekig, mint a 705R és 710R az R134a esetében, vagy a 707R és 770S az R1234yf-nél.

 

Az új KONFORT töltőállomások mellett a TEXA exponenciális lefedettséget fejlesztett ki a márkák és modellek körében: az adatbázis 16-os verziójával a kiválasztható modellek száma eléri a 25.900-at, beleértve ebbe összesen 96 gyártó személy, teher, és mezőgazdasági modelljeit.

Hűtőközeg szerinti lebontásban az adatbázis modelljei közül 24 000 működik R134a hűtőközeggel1900 pedig az új R1234yf típusúval. Fontos megjegyezni, hogy az Európai Unióban a 2017 Január elseje után eladott járművekben már az utóbbi a kötelezően előírt szabvány.

Az új adatbázis már letölthető minden töltő berendezésre, mely rendelkezik éves előfizetéssel; azok a felhasználók, akik nem rendelkeznek előfizetéssel, de szeretnék beszerezni az adatbázist, TEXA disztribútoruknál érdeklődhetnek ez ügyben.


A lefedettség megtekinthető az alábbi linken:

texa.com/konfortcoverage