Benne leszünk a TV-ben!

Abban a megtiszteltetésben lehet részünk, hogy mi adjuk a holnap debütáló “Autószerelők” című műsor helyszínét és eszközparkjának jelentős részét.

A GarAgent műhelyében készülő műsorban a szakemberek különböző szerelési folyamatokat fognak bemutatni, emellett hasznos tanácsokkal látják el a nézőket a használt autókkal és az autóvásárlással kapcsolatban. A legkülönfélébb autókkal és a legkülönfélébb eszközökkel találkozhatunk majd a műsor során.

A GarAgent ügyfelei ezen felül számos “ismerőst” is felfedezhetnek a műhelyben, hiszen a legtöbb berendezést mi magunk biztosítjuk a stábnak. Így a nézők, egyebek mellett láthatják majd használat közben a TEXA csúcsminőségű diagnosztikai eszközeit és klímakarbantartóit, a méltán nagysikerű Technovector futóműállítót, és persze az igen népszerű LAUNCH csápos emelőt. Emellett egyes részekben kollégáink is szerepet kapnak, mint szakértők, hogy segítsék a szerelőket a berendezések használatában.

Az első rész holnap, azaz Szombaton 11:25-kor kezdődik a TV2-n.

Mi mindenképp kíváncsian várjuk, nem csak a fent említett okokból, hanem azért is, mert egy teljesen új tematikájú műsorról van szó, amely egy általunk nagyra becsült szakmát mutat be széles közönségnek.

Az előzetes a linken, a reklám után kezdődik:

https://tv2.hu/musoraink/autoszerelok/288183_autoszerelok—szombat-11.25.html?fbclid=IwAR2xY0FvRe39gQ_OfYMtl3iqLqiOJuGkVEc4WI5FyzfKwcRNsgUk5XMkOLY