Legalább 30%-al nagyobb számítási sebesség!

texa táblagép axone új

 

Nem véletlen, hogy a TEXA és a GarAgent együttműködése immáron több mint 20 éve fennáll, és hogy bőven túlmutat a diagnosztikai műszerek és klímatöltők forgalmazásán. A szervizelésre, műszaki segítségnyújtásra és oktatásra is kiterjedő együttműködés alapját az a közös filozófia képzi, mely szerint átfogó megoldásokat igyekszünk kínálni ügyfeleink problémáira. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy odafigyeljünk ügyfeleink visszajelzéseire, és továbbítsuk azokat a gyártó, jelen esetben a TEXA felé. A TEXA több száz fős mérnöki csapata az ilyen visszajelzések alapján tud olyan eszközöket kifejleszteni, melyek jobban megfelelnek a felhasználók igényeinek és a lehető leghatékonyabban segítik a járműjavító szakemberek munkáját.

Ennek a folyamatnak az eredménye az AXONE NEMO LIGHT és az AXONE NEMO PLUS is. Két új, sokoldalú, praktikus, erős táblagép, melyek az AXONE VOICE-al együtt olyan kínálatot teremtenek, melyben mindenki megtalálja a számára ideális készüléket.

A búcsúzó AXONE NEMO MINI helyett ugyanis két új táblagép érkezett a TEXA kínálatába. Az AXONE NEMO LIGHT a kivezetett készülék utódjának tekinthető, újragondolt, optimalizált konfigurációnak köszönhetően viszont lényegesen gyorsabb mint elődje. Nagytestvére az AXONE NEMO PLUS pedig a kínálat középső helyét elfoglalva kiváló átmenetet képez a NEMO LIGHT és az AXONE VOICE között.

 

 

AXONE NEMO PLUS

axone nemo plus

Az AXONE NEMO PLUS páratlan diagnosztikai élményt kínál. Robusztussága és megbízhatósága problémamentes használatot biztosít, emellett jóval tartósabb, mint egy hagyományos tablet. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően ideális eszköz a hatékonyság növelésére és a diagnosztikai lehetőségek bővítésére bármilyen típusú járművön.

Az AXONE NEMO PLUS a Windows 11 operációs rendszerrel rendelkezik, mely garantálja a gördülékeny használatot. Az Intel® N100 processzor, a 16 GB RAM és a 250 GB-os SSD tárhely rendkívüli teljesítményt és azonnali válaszsebességet biztosít.

A legújabb generációs Wi-Fi-nek köszönhetően csatlakozhat a cég internetes hálózatához az online tartalmak megtekintéséhez. Az interfésszel való gyors kommunikációt és a gyors csatlakozást egy Bluetooth® 5.3 modul biztosítja. A beépített kamerával bármikor könnyen megörökíthető a karbantartási műveletek minden részlete. A fényképek és az ügyfeleknek átadható jelentések bármikor felhasználhatók műszaki segítségnyújtáshoz.

 

Egy kijelző mellyel rálátása nyílik minden diagnosztikára

 

Az AXONE NEMO PLUS nagy kontrasztú, ultraszéles, 11,6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, 1920 × 1080 pixeles felbontással. Ez a megoldás egyedülálló és teljes nézőpontot kínál az IDC5 szoftver fejlett diagnosztikai funkcióiról. A széles képernyő garantálja a diagramok és műszaki adatok optimális megjelenítését, teljes vizuális támogatást nyújtva a diagnosztikai és javítási műveletekhez. A reaktív érintőképernyő zökkenőmentes navigációt tesz lehetővé az alkalmazások között, tovább egyszerűsítve a munkát. A járműjavítók számára személyre szabott AXONE NEMO PLUS magasabb szintre emeli a diagnosztikai és javítási tapasztalatokat, tisztaságot, megbízhatóságot és kompromisszumok nélküli teljesítményt biztosítva.

 

Magnézium test

 

axone nemo plus másolata (1)

 

A magnézium ház, amely mindig is a NEMO kijelzőegységek jellemzője volt, robusztusságot, könnyedséget és problémamentes használatot kínál a legzordabb munkakörnyezetben is. MIL-STD 810G (transit drop test) katonai szabványnak való megfelelése igazolja, hogy extrém körülmények között is képes helytállni.

Ezen tulajdonságok, valamint a belső elemeinek gondos tervezése garantálják a hőleadás optimális szintjét az összetett és kiterjesztett diagnosztikai eljárások sikeres lebonyolításához.

 

 

AXONE NEMO LIGHT

axone nemo light

Ez a kompakt és megerősített kialakítású készülék megbízhatóságával és praktikumával tűnik ki, így minden helyzetben optimális teljesítményt garantál.

A fejlett technológiával felszerelt AXONE NEMO LIGHT magas szintű teljesítményt garantál, ami elengedhetetlen a folyamatos, műhelyben történő használathoz.

Operációs rendszerét, a Windows 11 Enterprise-t Intel N100 Quad Core processzor hajtja, és mindezt egy 10,1 hüvelykes, kijelzőn jeleníti meg. Ezenkívül 8 GB RAM-mal rendelkezik, amely optimális a számítási rendszer teljesítményének kezelésére, és 250 GB-os tárhelye elegendő az adatok és alkalmazások futtatásához. A csatlakozást a Wi-Fi és Bluetooth 5.2 modulok garantálják, gyors és megbízható hozzáféréssel a hálózatokhoz és eszközökhöz.

 

Megerősített szerkezet kompakt ház

 

texa nemo light diagnosztika járműdiagnosztika tablet

Az AXONE NEMO LIGHT úgy lett megtervezve és megépítve, hogy minden felhasználási környezetben minden igényt kielégítsen. Speciális, legújabb generációs

 megerősített borítása alkalmassá teszi a beavatkozások széles skálájára, amelyek az autóipari műhelyektől a hajógyárakig, a terep- és nehézgépjárművek karbantartásától a kétkerekűekig terjednek. Kompakt mérete praktikusságot és mobilitást garantál különféle munkahelyzetekben vagy operatív körülmények között. Nincsenek korlátozások, így a sokoldalúság és a megbízhatóság minden körülmények között biztosított.

 

„Axonéknál” a gyorsaság, családi ügy

 

axone nemo sorozat

Az AXONE NEMO LIGHT, csakúgy, mint nagytestvérei a PLUS és a VOICE, erős hardveres alapokkal rendelkezik, így az előző generációhoz képest 30%-kal nagyobb számítási sebességre képes*.

A diagnosztikai környezetek egy másodperc alatt betöltődnek, és a funkció egy egyszerű érintéssel elindítható. A processzor, a nagy teljesítményű akkumulátor és az AXONE NEMO LIGHT-hoz választott operációs rendszer együtt működik, hogy optimális autonómiát biztosítson egy munkanap során.

Nemcsak szinergiájuk optimalizálja a készülék teljesítményét, de garantálja a megbízható és tartós működést is bármilyen környezetben. Ez a kombináció azt jelenti, hogy az AXONE NEMO LIGHT mindig készen áll a diagnosztikai kihívásokra, hatékonyan és pontosan.

* belső TEXA tesztek: NEMO LIGHT versus NEMO MINI.

 

Többérintéses kapacitív kijelző

 

texa nemo light diagnosztika motorkerékpár

 

A 10,1”-es, nagy kontrasztú, 1920×1200 pixeles felbontású, többérintéses kapacitív kijelzőnek köszönhetően az AXONE NEMO LIGHT rendkívüli használhatóságot és részletes vezérlést kínál minden elvégzendő művelethez.

Ezenkívül a vizuális tisztaság és a részletgazdagság lehetővé teszi az adatok precíz vizsgálatát és megkönnyíti a navigációt a különböző funkciók között, hozzájárulva a hatékonyabb és pontosabb diagnosztikai folyamathoz.

A legmodernebb technológiája lehetővé teszi a kezelőfelülettel való egyszerű és gördülékenyebb interakciót, intuitív és magával ragadó felhasználói élményt kínálva a precíz és hatékony munkához.

 

Tekintsd meg TEXA diagnosztikai csomagajánlatainkat:

 

texa autodiagnosztika jarmudiagnosztika akcio ár