Klímakarbantartó Szakmai Nap és Vásár – Fényképes Beszámoló

klímakarbantartó szakmai nap

Május 12-én tartottuk telephelyünkön a Klímakarbantartó Szakmai Nap és Vásár nevű rendezvényünket. A résztvevők interaktív előadások, beszélgetések és bemutatók során ismerkedhettek meg a klímakarbantartó berendezések és az ózongenerátorok világával. A klímakarbantartás egy igen jól jövedelmező tevékenység lehet számos autószerviz számára. A sokféle klímakarbantartó típus, a számos funkció és a különféle kiegészítők kavalkádjában azonban könnyű elveszni. Szakmai napunk fő célja épp ezért az volt, hogy segítsünk az érdeklődőknek megválaszolni a kérdést: „Melyik a  legideálisabb berendezés számomra?” . 

 

Fényképes beszámolónk a szakmai napról:

 

20230512 100717
A rendezvényt Theoharidis Alekos ügyvezető nyitotta meg új bemutatótermünkben. Nyitóbeszédében kitért a GarAgent és a TEXA csaknem két évtizedes együttműködésére, és röviden ismertette a világhírű olasz járműdiagnosztikai gyártó történetét, kiemelve a klímakarbantartó berendezések gyártását.

 

20230512 101734
Ezután Szegedi Mátyás szervizmérnök tartott interaktív előadást a klímakarbantartó berendezések működési elvéről és a TEXA Konfort sorozat kiemelt típusairól, kiemelve azok egyedi megoldásait.

 

img 2589
Molnár Dániel szervizmérnök a klímakarbantartás és a járműdiagnosztika kapcsolatáról, valamint a TEXA mobil applikációról tartott bemutatót. Látványosan szemléltette miként könnyíthetik meg a szakemberek munkáját a TEXA által biztosított korszerű megoldások.

 

img 2599
A tervezett előadások közti időben veterán szervitechnikus kollégánk Tímár Sándor osztotta meg a berendezésekkel kapcsolatos tapasztalatait a vendégekkel.

 

img 2551 m
Végül pedig, oktatótermünkben Kun Adrián műszaki vezető tartott előadást az ózonos fertőtlenítés elméletéről, esetleges kockázatairól és arról, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie egy ózongenerátornak ahhoz, hogy teljesen biztonságosan és kényelmesen lehessen vele fertőtleníteni.

 

Először tartottunk ilyen jellegű rendezvényt így a pozitív visszajelzések kiemelten jól estek. Öröm volt látni, hogy jelenlévők milyen nagy érdeklődéssel álltak a témákhoz és milyen sok kérdést tettek fel kollégáinknak. Örülünk hogy hasznos és érdekes információkkal tudtunk szolgálni tapasztalt, nagy tudású autószerelőknek.

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni a részvételt azoknak akik itt voltak, valamint az érdeklődést is azon sokaknak, akik most nem tudtak eljönni, pedig szerettek volna!

Terveink szerint sok hasonló rendezvényünk lesz még a nem túl távoli jövőben.

 

További képek a szakmai napról: