Események betöltése

« Minden esemény

 • Ez az esemény elmúlt.

D7: TPMS Tanfolyam – Gumiabroncs nyomás figyelő rendszerek

2022-09-12 - 2022-09-13

- 179.000HUF

Ez a  Tanfolyam nem neked való, amennyiben mindent tudsz a különböző TPMS rendszerekről, de amennyiben úgy érzed, hogy vannak még fehér foltok a tudásodban, akkor mindenképpen gyere el.

 

Az ügyfelek azért mennek hozzád mert te vagy a szakember, megbíznak benned és megbíznak a szakértelmedben és tudásodban.

Ezzel a bizalommal nem szabad visszaélni, mert könnyen elvész és nehéz visszaszerezni.

Ha úgy érzed, hogy nem vagy teljesen felkészült a különböző TPMS rendszerekből, nem vagy naprakész a különböző lehetséges problémák megoldásában, nincs minden ügyfél kérdésre megnyugtató válaszod, akkor szánj rá egy napot az életedből és alapozd meg az ügyfelek bizalmát.

Gyere el hozzánk és szerezd meg azt a tudást, amit a TPMS rendszerekről egy jó szakembernek tudnia kell.


Mikor és hol lesz erre lehetőséged?

Legközelebbi TPMS Tanfolyam időpontja:

2018. Február 27. (kedd)  9:00-16:00

A résztvevők aktivitásától és a felmerülő kérdésektől függően a tanfolyam befejezése elhúzódhat. Addig nem megyünk haza amíg minden kérdést nem tisztázunk.

A tanfolyam tananyaga az olasz Texa cég által összeállított tematika alapján került kialakításra.

A tanfolyam helyszíne:

GarAgent AH Kft oktató terme (1116 Budapest Kondorosi út 2/a)

Érdekel a tanfolyam


Miről is szól ez a tanfolyam?

A tanfolyam alapvető célja, hogy a résztvevők teljes körü tudást szerezzenek a TPMS rendszerekről, megismerjék a különböző fajta TPMS (keréknyomás felügyelő) rendszerek működési logikáját, a mindennapokban is használható elméleti és gyakorlati tudást szerezzenek ezeknek a rendszereknek a diagnosztizálásában, javításában, szervizelésében, megismerkedjenek a különböző járműgyártók specifikus megoldásaival.

Megismerjük az abroncsnyomás-figyelő rendszerek két fő fajtáját, a direkt és az indirekt típusokat. A rendszerek felépítését, az egyes érzékelők aktiválási módját, a vevő egység, a vezérlő egység, felépítését, adatcserét a CAN BUSZ hálózat és a műszerfali kijelző között.

Az abroncsok karbantartási eljárásait (csere, felcserélés, téli garnitúra), a rendszer diagnosztikája diagnosztikai műszerrel, a TPMS szenzorok újraprogramozását / klónozását TPS eszközzel, helyreállítási üzemmódokat.

Megismeritek a különféle  gyártó specifikus rendszereket és azok jellemző elemeiről: VW-Audi, Fiat, Citroen, Peugeot, Renault, BMW, Opel, Kia, Toyota, stb.


Ez nem egy termékbemutató, hanem egy szakmai tanfolyam.

Ha termék bemutató lenne, akkor annak neveznénk és nem kérnénk érte pénzt. Ez egy magas színvonalú szakmai tanfolyam, ahol azt biztonságot szeretnénk eladni neked amit egy megalapozott szakmai felkészültség tud nyújtani.

Ha már voltál termékbemutató jellegű tanfolyamon, akkor mindenképen gyere el, mert ott biztos nem kaptad meg a munkádhoz szükséges biztonságot.

A tanfolyamon a Texa diagnosztikai eszközeit használjuk az oktatás során, de az átadott információ nem Texa specifikus, hanem egy univerzálisan használható tudás.

Természetesen amennyiben valaki érdeklődik a termékeink iránt nem fogjuk elzavarni, sőt a legjobb tudásunk szerint fogjuk kiszolgálni és

amennyiben már van bármilyen gyártmányú, típusú TPMS eszközöd hozd el nézzük meg együtt és beszéljük meg az esetleges problémákat, kérdéseidet.


Létezik valamilyen tankönyv?

Igen. Minden résztvevő kap egy magyar nyelvű tankönyvet, amely tartalmazza a teljes tananyagot, részletes leírásokkal és ábrákkal, így a tanfolyamon elhangzott információ később is bármikor felelevenítheted.

A Tankönyv néhány oldalas demóját itt letöltheted és a tartalomjegyzékben megnézheted a teljes tematikát.


Mit kapsz ezen a tanfolyamon?

A tanfolyam során elsősorban egy jól hasznosítható tudást kapsz.

A tudás pedig magabiztosságot és ad neked a szerelési, javítási feladatok megoldásában.

A résztvevők képesek lesznek biztonsággal és korrekt módon elvégezni a TPMS szenzorokkal kapcsolatos diagnosztikai és javítási feladatokat.

Mennyibe kerül?

Mielőtt erre rátérnénk, engedj meg még néhány kérdést:

 • Mennyibe kerül Neked egy elrontott TPMS szenzor?
  (7000-25000 Ft vagy akár több)
 • Mennyi időt fecsérelsz el amikor egy számodra ismeretlen rendszert próbálsz megérteni ?(Többet a kelleténél, ez az idő mennyibe kerül neked?)
 • Mennyi veszteséget okoz neked az elégedetlen ügyfél negatív reklámja?
  (Nem számszerűsíthető, de biztos hogy sokat.)

Na akkor mennyibe is kerül a tanfolyam?

Az egynapos TPMS Tanfolyam ára csak 24.000 Ft + ÁFA.  A tankönyv ára  8.0000  Ft+ Áfa

Ha már van nálunk regisztrált Texa diagnosztikai eszközöd akkor a tanfolyam díja csak 14.000 Ft + Áfa A tankönyv ára: 5.000 Ft + Áfa


Mit tartalmaz még az ár?
 • tréning ára tartalmazza a hidegtálas ebédet, szünetekben kávé, tea, ásványvíz, üdítők korlátlan fogyasztását, illetve sós és édes sütemények választékát. A tréningen történő tanuláshoz biztosítjuk a szükséges felszerelést.
 • Ismétlő ár fejében a jövőben akárhányszor megismételheted a tanfolyamot.
  (Az ismétlő ár jelenleg 10.000 Ft + ÁFA.)
 • Kapsz egy vásárlási kupont 10.000 Ft+Áfra értékben amit a tanfolyamot követő 2 hónapban bármilyen Texa vagy TPMS termék vásárlása során felhasználhatsz.
 • A Tanfolyamot követően bármilyen kommunikációs eszközön keresztül – telefon, e-mail, levél – a rendelkezésedre állunk a kapott tréning anyagával kapcsolatban, és a jelentkezést követően a lehető leghamarabb válaszolunk a kérdéseidre.

Őszintén javaslom, hogy ne halogasd tovább!

A jelentkezés menete:

1. Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot!

2. Ezután felvesszük Veled telefonon a kapcsolatot, és egyeztetjük az adatokat, válaszolunk a felmerülő kérdéseidre.

3. E-mailben díjbekérő levelet küldünk Neked.

4. Amikor utalásod megérkezett hozzánk elküldjük Neked a számlát.

5. A tréning előtt néhány nappal e-mailben meghívólevelet küldünk térkép melléklettel és minden szükséges információval.


Töltsd le a Tanfolyam tájékoztató anyagát és a jelentkezési lapot az alábbi linkeken keresztül és jelentkezz most!

Részletek

Kezdés:
2022-09-12
Vége:
2022-09-13
Összeg:
179.000HUF
Esemény kategória:

Szervező

GarAgent AH Kft

Helyszín

GarAgent AH Kft oktató terme
Kondorosi út 2/a
Budapest, Budapest 1116 Magyarország
+ Google Térkép

Részletek

Kezdés:
2022-09-12
Vége:
2022-09-13
Összeg:
179.000HUF
Esemény kategória:

Szervező

GarAgent AH Kft

Helyszín

GarAgent AH Kft oktató terme
Kondorosi út 2/a
Budapest, Budapest 1116 Magyarország
+ Google Térkép