AMTS 2024 Beszámoló és Fényképgaléria

amts 2024(1)

Néhány év  kihagyás után idén újra részt vettünk az AMTS – AutoMobil és Tuning Show-n. A rendezvény története egészen 2006-ig nyúlik vissza és kezdetben kimondottan egy tuningautós találkozó volt, mára azonban egy jóval átfogóbb élményalapú járműipari kiállítássá nőtte ki magát. Az autós-motoros világ minden létező tematikája megtalálható itt egyes járműgyártók aktuális modelljeitől, az egyedi építésű tuningautókon és a korhűen restaurált old-timereken át egészen a modern katonai járművekig. Mindez megspékelve drift-versennyel, off-road bemutatóval, mindenféle műsorokkal.

Jelenlétünkkel mi egy kifejezetten szakmai vonalat óhajtottunk megjeleníteni, bemutatva a garázsipar aktuális újdonságait. Igyekeztünk a legmodernebb, leginnovatívabb berendezéseinket kiállítani, legyen szó futóműállítókról, járműdiagnosztikáról, gumis gépekről, szerszámokról, klímatöltőkről, vagy tuning eszközökről.  Öröm volt látni, hogy milyen sok ember érdeklődik az újdonságok iránt, hogy ennyien szeretnék a lehető legmagasabb szinten űzni a szakmájukat, és hogy a mi szakértőinktől kérnek tanácsot ha beruházást terveznek.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves érdeklődőnek, hogy ellátogatott hozzánk és bizalmat szavazott nekünk! Továbbá szeretnénk megköszönni Nokta Balázsnak és csapatának a profi szervezést!

Aki az idei kiállításról esetleg lemaradt az se csüggedjen: standunk virtuális változata, hamarosan elérhetővé válik a weboldalunkon!

Jövőre pedig ismét várunk mindenkit szeretettel!

 

Fényképgaléria:

 

 

Videó és virtuálisan bejárható stand hamarosan!