Kisollós emelőberendezések

Garagent Autóteszt Hungary kft. több nagyszerű lehetőséget kínál kisollós emelő berendezések szempontjából. Több típusú küszöbemelő közül választhatsz, az egyszerűtől a prémium minőségig. Kínálatunkban találsz kültéri, és beltéri, süllyesztett, és padlóra helyezhető, fix és állítható rámpával rendelkező kisollós emelő berendezést egyaránt.  Vevőink számára a garanciális időszakban nem csak a javításhoz szükséges alkatrészek, hanem a kiszállás, és a javítás is ingyenes.

Werther S39 Kisollós emelő berendezés süllyesztett kivitel

Dupla-ollós, elektrohidraulikus, padlóba süllyesztett emelő berendezés, állítható hosszúságú rámpával. Professzionális, megbízható és precíz kivitel, biztonságos működésű. Automatikus szintezésű, a nyomáscsökkentő szelep által biztosított a túlterhelés elleni védelem. Továbbá, csőszakadás elleni védelemmel ellátott, alacsony feszültségű 24V-os vezérlésű, rendelkezik 4 db gumi járműtámasz blokkal. A süllyesztés utolsó fázisában, figyelmeztető hangjelzéssel jelez.

LAUNCH TLT-632 AF Dupla-ollós kialakítású elektrohidraulikus küszöb emelő

Elektrohidraulikus, padlóra helyezhető emelő berendezés 3,2 tonna teherbírással állítható hosszúságú emelő rámpával. Az emelő berendezéseket a masszív robusztus konstrukció, és a nagy terhelhetőség, jellemzi. Az emelő alaphelyzetben összecsukva extra kicsi magasságú: 120 mm. A minimális a karbantartási igény és hosszú élettartam következtében az emelők fajlagos üzemben tartási költsége jelentősen kedvezőbb, más emelőtípusokhoz viszonyítva. Az oldalankénti dupla hidraulikás kialakítás biztosítja az automatikus önszintezést, és szinkronizálást. A pneumatikus működtetésű reteszelő szerkezet biztosítja, hogy áramhiány esetén is leereszthető az emelő a rajta lévő járművel. Az emelő folyamatos hangjelzéssel figyelmeztet leeresztéskor.

Sirio SRS008I – SRS010I Dupla-ollós elektrohidraulikus küszöb emelő, állítható rámpahossz

Prémium minőségű elektrohidraulikus, padlóba süllyesztett dupla-ollós emelő berendezés. Mechanikus reteszelő szerkezet automatikus kioldással.

Sirio SRS007IF – SRS009IF Dupla-ollós elektrohidraulikus küszöb emelő, fix rámpával

Prémium minőségű elektrohidraulikus, padlóba süllyesztett dupla-ollós emelő berendezés. Mechanikus reteszelő szerkezet automatikus kioldással.

Sirio SRS018 – SRS040 alacsony profilú dupla-ollós elektrohidraulikus küszöb emelő

Prémium minőségű elektrohidraulikus, padlóra telepíthető, alacsony profilú dupla-ollós emelő berendezés állítható rámpa hosszúsággal. Mechanikus reteszelő szerkezet automatikus kioldással.

ATEK 16RK 00 KD kültéri kisollós emelő

Elektro – hidraulikus 3000 kg teherbírású, telepített, kisollós emelő berendezés biztonsági retesszel ellátva, 1000 mm emelési magassággal. A galvanizált bevonatnak köszönhetően a szerkezet kifejezetten alkalmas szabadtéri használatra.

ATEK- alacsony emelésű ollós emelő

Elektro – hidraulikus 3000 kg teherbírású, telepített, kisollós emelő berendezés biztonsági retesszel ellátva, 1000 mm emelési magassággal.